Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fortuna Liga: a hajrában nyert rangadót a DAC – videóval

A szlovák bajnokság (Fortuna Liga) 17. fordulójának élmezőnybeli rangadóján a felvidéki FC DAC 1904 a MOL Arénában fogadta a Nagyszombatot…

 

A végig kiélezetten alakuló presztízscsatát az FC DAC 1904 a hajrában döntötte el és nyerte meg 1-0-ra a Nagyszombat ellen. A szerdahelyiek mindkét félidőben aktívabban vetették bele magukat a küzdelembe, de a vendégek nem adták olcsón a bőrüket és végig küzdelmesen alakult a mérkőzés. A második félidőben mindkét csapat eldönthette volna a meccset,majd a hajrában a vendégek tíz emberre fogyatkoztak, amely növelte a DAC győzelmi esélyeit. A 88. percben Szánthó Regő beadását Nikola Krsztovics fejelte védhetetlenül a hálóba, mellyel sikerült otthon tartani a rendkívül fontos három pontot.

A gólpasszos Szánthó csereként lépett pályára, míg a csapatkapitány Kalmár Zsolt a kezdőcsapat tagjaként kapott lehetőséget. Győzelmével a DAC négy pontra növelte előnyét a harmadik Nagyszombat előtt, egyúttal három pontra megközelítette az éllovas Slovan Bratislavát, amely holnap este Zsolnán fog vendégeskedni.

FC DAC 1904 – Nagyszombat 1-0 (0-0)
Gólszerző: Krsztovics (88.), ill.
Kiállítva:ill. Savvidis (76.)

 

A bajnokság aktuális állása

(Részletes tabella a táblázat jobb felső sarkában található ikonra kattintva érhető el!)


Standings provided by Sofascore