Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kihagyhatja a vb-t az argentinok középpályása

Szinte biztos, hogy sérülés miatt kihagyja a hamarosan kezdődő katari világbajnokságot az argentin válogatott alapembere, a jelenleg a Villarrealban futballozó Giovani Lo Celso. 

(Photo by Marc Atkins/Getty Images)

A Tottenham Hotspur jelenleg kölcsönben lévő argentin középpályása, Giovani Lo Celso minden bizonnyal kihagyja a november 20-án kezdődő katari világbajnokságot, miután négyfejű combizomszakadást szenvedett jelenlegi csapatában, a Villarrealban. A játékos az Athletic Bilbao elleni 1-0-ás vereség alkalmával sérült meg vasárnap, és a 25. percben le is kellett cserélni.

Lo Celso alapember Lionel Scaloninál az argentin válogatottban is, és 2017-es debütálása óta 41 mérkőzésen lépett már pályára.

A játékos már a Villarreal Európa-konferencialiga mérkőzését is kihagyta csütörtökön a Lech Poznan ellen csütörtökön, de akkor még nem volt ismert a sérülésének a súlyossága.

A középpályás már az előző szezon második felét is a spanyol csapatnál töltötte kölcsönben, majd nyáron visszatért Spanyolországba. A jelenleg futó idényben 13 alkalommal lépett pályára a Villarrealban minden sorozatot figyelembe véve.

Argentína a C-csoportban kapott helyet a világbajnokságon Katar, Szaúd-Arábia, Mexikó és Lengyelország mellett. Az argentin válogatott november 22-én kezdi meg a tornát Szaúd-Arábia ellen.