Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eden Hazard visszatérhet a Premier League-be! – sajtóhír

Az El Nacional információi alapján az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United szeretné szerződtetni a Real Madridnál megbukó belga támadót, Eden Hazard-t…

(Photo by Mateusz Slodkowski/DeFodi Images via Getty Images)

Az El Nacional beszámolója szerint Eden Hazard már a télen távozni fog a Real Madrid kötelékéből, amit állítólag el is árult honfitársának, Thibaut Courtois-nak. A rutinos belga támadó iránt a Newcastle United mutatja a legnagyobb érdeklődést, ráadásul az Eddie Howe által irányított csapat 20 millió eurót sem sajnálna a Realban nem éppen szép éveket maga mögött tudható Hazard-ért cserébe. 

Eden Hazard 2019 nyarán igazolt át nagy reményekkel a Real Madridhoz a Chelsea-től 115 millió euró ellenében. A belga válogatott klasszis végül hatalmas melléfogás lett a Királyi gárda számára. Rengeteget volt eleinte sérült és a teljesítményével sem nyűgözte le a szurkolókat illetve edzőit, amikor éppen bevethető állapotban volt. Eden Hazard egyértelműen kikerült Carlo Ancelotti tervei közül, a bajnokságban utoljára szeptember 11-én lépett pályára például. A belga támadó eddig 72 tétmérkőzésen húzhatta fel magára a Real szerelését, ezeken 7 találatot és 11 gólpasszt jegyzett. Szerződése még 2024-ig köti Madridba, a mértékadó transfermarkt pedig csupán 7,5 millió euróra becsüli a piaci értékét.