Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: fiatal brazil középhátvéd is a kiszemeltek között! – sajtóhír

A 18 esztendős, jelenleg az Almeria együttesénél szereplő Kaiky neve is felírható arra a listára, amely a visszavonuló Gerard Piqué lehetséges helyetteseinek neveit tartalmazza. 

A hazájában a Santos együttesében nevelkedő, majd idén nyáron az Almeriához szerződő tehetséges játékost nemrég a Camp Nouban testközelből is figyelhették a katalánok, éppen Piqué búcsúmeccsén.

A katalán Sport című lap beszámolója szerint a Barca már nyáron szerette volna megszerezni a fiatal hátvédet, akinek az ügynökével is tárgyaltak a csapat amerikai túráján, ám akkor nem született megállapodás, és Kaiky 7 millió euró ellenében az Almeriához került.

A szakértők által gyors, a labdával technikás és bátor játékosként jellemzett tehetség neve akár már rövid távon is felmerülhet újra Barcelonában, függetlenül attól, hogy Kaiky Almeriás szerződése 2028-ig (!) szól.

A Transfermarkt jelenlegi becslése szerint 8 millió eurós játékjognál járó brazil fiatal szerződtetése, ahogyan a Sport is fogalmaz, bizony újra terítéken van Barcelonában, ahol már kissé bánják is, hogy a nyáron nem voltak elég kitartóak, az akkoriban állítólag az anyagiakat keveslő ügynökkel folytatott tárgyalásokkal.