Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szenegál: a csodában bíznak Sadio Mané kapcsán!

Mint ismert, a Bayern München klasszisa sérülést szenvedett a világbajnoki hajrában, amelynek következtében továbbra is annyi biztos, amíg a legkisebb esély is mutatkozik rá, Mané készül a katari világbajnokságra.

(Photo by Stefan Matzke – sampics/Corbis via Getty Images)

Legutóbb mi is beszámoltunk a Bayern München legújabb közleményéről azt illetően, hogy folyamatosan vizsgálják Mané állapotát, akinek világbajnoki szereplése egyértelműen az egészségének a függvénye. Mindezt Szenegálban is elismerték már azóta.

“Nem tudom, mennyire lenne hatékony, de ha szükséges boszorkányságot is alkalmazunk. Bízom a csodákban, így abban, hogy Sadio ott lesz a tornán!” – fogalmazott az Europe1 rádiónak FIFA általános titkára, Fatma Samoura honfitársáról.

A sportvezető szavaira a francia AFP hírügynökség is ráerősített azzal, hogy Szenegál az utolsó pillanatokig kész kivárni azt illetően, miképpen alakul legfontosabb játékosuk felépülése – Az utolsó szót az orvosok mondják majd ki!

Az biztos, hogy Sadio Mané nem játszik a Bayern München hétvégi bajnokiján, amely után vélhetően már pontosabb információkkal is szolgálhatnak a felek a 30 esztendős klasszis sérülésének pontos részleteiről, így a visszatérés idejéről is – Addig is, egész Szenegál Mané-ért szorít!