Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2022: Sadio Mané mégis bizakodhat?

Az utóbbi napokban számos, egymással olykor ellentétes hír is megjelent arról, hogy vajon a Bayern München szenegáli klasszisa, Sadio Mané ott lehet-e a Katari világbajnokságon?! A választ továbbra sem tudni pontosan, de a bajorok hivatalos közleménye is arra enged következtetni, hogy hazájában természetesen az utolsó pillanatokig kivárnak majd a vb-hajrában megsérülő klasszis állapotával.

“Sadio Mané jobb lábán a fibula sérült meg a Werder Bremen elleni bajnokin. Mané biztosan kihagyja csapatunk hétvégi Schalke elleni bajnokiját. A következő napokban további vizsgálatok várnak rá, a Bayern München eddig folyamatosan tartja a kapcsolatot a Szenegáli válogatott csapatorvosaival is, Sadio állapotáról konzultálva.” – Jelentette meg mindezt a Bayern még szerda délután kiadott közleményében, se nem cáfolva, se nem megerősítve, hogy Mané vajon ott lehet-e hazáját képviselve Katarba.

Egy biztos, a bajorok kommünikéje után már inkább arra tippelnénk, hogy így vagy úgy, de Szenegál csapatkapitányával utazik a világbajnokságra, hiszen ahogy mondani szokás, Mané egészen biztos, hogy mindent elkövet majd, felépülése érdekében!