Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A River Plate kiütötte a Real Betist Gallardóék búcsúmeccsén – videóval

Vasárnap este a River Plate és a Real Betis játszott egymással barátságos mérkőzést a mendozai Estadio Malvinas Argentinasban…

(Photo by Matías Baglietto/NurPhoto via Getty Images)

A River Plate talán a vártnál simábban, 4-0-ra győzte le az önmagához képest tartalékosabb Real Betist a barátságos mérkőzésen. A találkozón a “milliomosok” elbúcsúztatták nyolc és fél év után távozó vezetőedzőjüket, Marcelo Gallardót, valamint visszavonuló rutinos hátvédjüket, Javier Pinolát. Mindössze nyolc perc telt el a meccsből, amikor Montoya rövid felszabadítását követően Bruno Zuculini bombázott nagy erővel Martín Fernández kapujába. Kisvártatva egy jobb oldali beadást Zuculini elől Montoya szabadított volna fel, de éppúgy ért a labdához, hogy az a saját hálójában kötött ki. A két korai gólnak köszönhetően biztos előnybe kerültek az argentinok, majd Borja lesről szerzett gólt, így a félidőben 2-0 volt az állás. A második félidő elején Miguel Borja a kapust kicselezve volt eredményes közvetlen közelről. A sevillaiak egyre jobban kinyíltak, de ahelyett, hogy közelebb zárkóztak volna, a River szerzett újabb gólt, a 70. percben Palavecino átadásából Lucas Beltrán volt eredményes, végképp kiütésessé alakítva az eredményt.

River Plate – Real Betis 4-0 (2-0)
Gólszerzők: Zuculini (8.), Montoya (16. – öngól), Borja (55.), Beltrán (70.), ill.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!