Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Közel-keleti csapat vinné Cristiano Ronaldót – sajtóhír

Cristiano Ronaldo Manchester Uniteddel való botrányos szerződésbontása óta finoman sem kapkodnak a portugálért a csapatok…

(Photo by James Gill – Danehouse/Getty Images)

A Sky Sports beszámolói szerint a Manchester Uniteddel való szerződésbontása óta szabadon igazolható Cristiano Ronaldo számára a szaúdi Al-Hilal csapata tett ajánlatot, amely már nyáron is nyitott lett volna mentőövet dobni a “vörös ördögökkel” harcban álló klasszisnak.

A 37 éves portugál labdarúgó két megszakítása alatt 346 mérkőzésen 145 gólt szerzett az MU színeiben, azonban a tavaly nyári visszatérése a vártnál rövidebb idő alatt véget ért. Ronaldo az előző idényt 38 meccsen 24 találattal zárta, melyből 18 találatot a bajnokságban szerzett. Ennek ellenére a csapat nem jutott be a Bajnokok Ligájába, amely után nyáron az ügynöke, Jorge Mendes klubot keresett számára, de egyetlen csapattal sem tudott megállapodni.

Ronaldo az idei szezonban 16 mérkőzésen mindössze három gólt szerzett, kétszer az Európa-ligában, egyszer a bajnokságban volt eredményes. A PL-ben jobbára csak csereként vették őt számításba, a nemzetközi mérkőzéseken jutott rendszeres játéklehetőséghez.

A szebb napokat is látott csillag iránt nem kapkodnak a csapatok, ugyanis a vele korábban hírbe hozott Chelsea és Newcastle United egyaránt elállt a szerződtetésétől, kizárólag néhány alacsonyabb osztályú csapatnál került szóba a neve, akik bizonyára inkább viccelődni szerettek volna vele.