Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbított védőjével a Chelsea! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződést hosszabbított védőjével, Trevoh Chalobah-val. 

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

A Chelsea együttese a mai nap folyamán hivatalos közleményt adott ki, miszerint szerződést hosszabbított saját nevelésű játékosával, Trevoh Chalobah-val. A 23 éves játékos 2028 nyaráig hosszabbította meg a szerződését, de a Chelseanek opciója van arra, hogy további egy évig magukhoz kössék a védőt. Chalobah a tavalyi szezonban vált igazán fontos láncszemévé a londoni klubnak, Thomas Tuchel ugyanis összesen 30 mérkőzésen számított rá. Ebben az idényben viszont némileg háttérbe szorult a német menedzsernél, ám Graham Potter érkezésével ismét fontos alkotóelemévé vált a Kékek hátsó alakzatának. A védő a hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta:

Csodálatosan érzem magam, rendkívül boldog vagyok, hogy aláírhattam ezt a szerződést. Hatalmas megtiszeltetés számomra minden egyes alkalom, amikor magamra ölthetem a klub mezét. A jövőben is szeretném a lehető legjobb teljesítményemmel meghálálni a csapatnak mindazt, amit értem tettek 9 éves korom óta.

Chalobah a klub színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 43 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 4 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 22 millió euróra taksálja a transfermarkt.