Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2022: “Csak Ronaldo neve miatt ítéltek büntetőt!”

Ghána szövetségi kapitánya, Otto Addo érthető módon csalódott volt a Portugália elleni vereséget követően, amelyet szerinte egy rossz játékvezetői ítélet is döntően befolyásolt. 

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

A ghánai kapitány – nem meglepő módon – nem Cristiano Ronaldo rekordjait említette a meccset követő sajtótájékoztatóján, hanem a portugál klasszis által értékesített büntetőt előtt történteket.

“A játékvezető megadott Portugáliának egy olyan büntetőt, amelyről mindenki láthatta, hogy nem volt büntetőt. Talán egyedül azért döntött, döntöttek így, mert Cristiano Ronaldóról beszélhettünk!” – idézi a beIN Sport az afrikaiak szövetségi kapitányát.

“Nem tudom, hogy a játékvezető hozta-e egyedül ezt a döntést, esetleg a VAR nem működött, de az számomra egyértelmű a visszajátszások alapján, hogy a labdát értük el. Hatalmas csapás volt ez számunkra! Portugália kapott egy hatalmas ajándékot, ami döntően befolyásolta a találkozót! Egészen eddig a pillanatig elégedett voltam mindennel, aztán egy őrült meccs kezdődött!” – tette még hozzá Otto Addo.