Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2022: csapattársait méltatta a ghánaiak hőse

Ghána 3-2-es győzelmet aratott Dél-Korea felett a világbajnokság hétfői játéknapján, miközben az AFC Ajax középpályása két góljával a meccs hőse lett…

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

A ghánai válogatott támadó középpályása, Mohammed Kudus két góllal járult hozzá csapata rendkívül fontos sikeréhez, mellyel a meccs legjobbjának járó elismerést is bezsebelte:

“A három pontot akartuk, amit végül meg is kaptunk. Fordulatos meccs volt, de végül mi jöttünk ki jól belőle, ez pedig a csapattársaimnak köszönhető. Mindenki a maximumot nyújtotta, nagyot küzdöttünk. Csak azért lettem a meccs embere, mert a többiek segítettek nekem, hatalmas gratuláció jár a keret minden tagjának. Ebből a találkozóból erőt meríthetünk Uruguay ellen, magabiztosan várjuk az utolsó csoportkört.”

A 22 éves középpályás az idei szezonban 21 mérkőzésen 11 gólt szerzett már az Ajax színeiben, a BL csoportkörében négyszer volt eredményes, most pedig a válogatottban is bizonyítani tudta rátermettségét a világbajnokságon.

Ghána a fontos három ponttal életben tartotta továbbjutási esélyeit azok után, hogy az első fordulóban Portugáliától szenvedett 3-2-es vereséget.