Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: a Nottingham ismét belecsapott az igazolsáokba! – hivatalos

Az elmúlt nyáron valami egészen elképesztő nagy bevásárlást folytató, 22 (!) új játékost igazoló Nottingham Forest úgy tűnik nem bíz semmit a véletlenre a télen sem: az angol Premier League újonca nem várta meg a téli januári piac nyitását, máris bejelentett egy új futballistát.

Már a hétvégén hivatalossá vált, hogy Gustavo Scarpa Angliában folytatja tovább pályafutását.

A 28 esztendős támadó középpályásként és szélsőként is bevethető játékos január 1-jével csatlakozik a Foresthez, amely ingyen szerezte meg a játékost a Plameriastól, ahol Scarpa nem hosszabbította meg december végével lejáró szerződését.

Gustavo Scarpa a legutóbbi brazil bajnokság (Brasileirao) bajnokaként, valamint a legjobb játékosnak járó Aranylabdásaként érkezik Angliába.

Az egyszeres brazil válogatott játékos mint mondta, szinte azonnal igent mondott a Nottingham ajánlatára.

“Elképesztően boldog vagyok, hogy Angliába szerződhetek. Gyerekként mindig arról álmodtam, hogy egy napon pályára léphetek majd a Premier League-ben. Hihetetlenül motivál, hogy az angol bajnokságban futballozhatok tovább. Alig várom, hogy kezdődjön karrierem új szakasza, és a pályán segíthessem a csapatomat. Technikás játékosnak tartom magam, aki nem ijed meg a kemény munkától.” – idézi a Forest honlapja a klub első januári érkezőjét.