Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolország: ők válthatják Luis Enrique-t! – sajtóhír

A spanyol sportsajtóban megjelentek szerint a Marokkó elleni világbajnoki kiesést követően továbbra sem tisztázott, hogy Luis Enrique maradhat-e a ‘vörös fúria’ szövetségi kapitánya a folytatásban. A vezető spanyol sportlapok addig is összegyűjtötték a lehetséges utódok névsorát.

A katalán Sport című lap beszámolójában például felhívja rá a figyelmet, hogy miután Luis Enrique jelenlegi szerződése az év végéig szól, a jelen letargikus helyzetében nehéz elképzelni, hogy hosszabbítana vele a szövetség – Ráadásul úgy hírlik, maga Luis Enrique is kért pár napot, hogy átgondolja a helyzetet.

A beszámolók szerint a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) elnöke, Luis Rubiáles  következő héten személyesen is egyeztet a korábbi Barca-trénerrel, aki, amennyiben távozna, a spanyol lapok egybehangzóan három lehetséges utódját nevezik meg.

A jelenleg klub nélküli Marcelino Garcia Toralt; a spanyol U21-es válogatott felkészítéséért felelős Luis de la Fuentét; valamint a belga válogatottól szintén egy sikertelen világbajnoki szereplést követően távozó Roberto Martinezt.