Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Xavi továbbra is szeretné a Chelsea klasszisát Busquets helyére! – sajtóhír

Lapértesülések szerint az FC Barcelonánál még mindig napirenden szerepel(het) a Chelsea együttesénél szerződése utolsó fél évét töltő N’Golo Kanté megszerzésének lehetősége. 

A jelenleg sérüléssel bajlódó, a ‘londoni kékeknél’ a mostani szezon legelején mindössze 3 alkalommal pályára lépő Kanté jövője sokak szerint erősen kérdésessé vált a Chelsea-nél.

A csupa-szív középpályás nem tárgyalt még a klubbal a hosszabbításról, egyes hírek szerint már csak azért sem, mert 31 évesen Kanté egy utolsó nagy kihívást keres karrierjében.

A katalán Sport című lap beszámolója szerint ezt szeretné kihasználni a Barca, amely a vélhetően az USA-ba távozó Sergio Busquets utódját látja a francia válogatott játékosban.

A Sport megemlíti, hogy Xavi külön kérésére jöhetne Kanté, mégpedig a Barca terve szerint szabadon igazolható játékosként, akinek csak a fizetéséről kellene egyességre jutni – Az biztos, hogy Kanténak engednie kellene londoni fizetéséből.

A katalán sajtó szerint már az első kapcsolatfelvétel is megtörténhetett Kanté és a Barca között az esetleges nyári közös folytatást illetően.