Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: a Chelsea egyik legjobbjával erősítenének a katalánok a nyáron

Spanyol sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona csapata lecsapna a lejárú szerződésű N’Golo Kantéra.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

A spanyol Relevo értesülései szerint a Barcelona leigazolná a Chelsea középpályását, N’Golo Kantét. A francia középpályás szerződése jövő nyáron ját le, és ha nem hosszabbítanak vele, akkor ingyen távozhatna a londoni klubból.

A Barca sportigazgatója, Mateu Alemany szerint jövőre mindenképpen az “ingyenesen igazolható játékosok piacára kell koncentrálniuk” . Sergio Busquets szerződése is jövő nyáron jár le, és már eldőlt, hogy nem fog hosszabbítani a katalán gárdával, így mindenképpen helyettest kell találniuk a helyére.

Kanté bár jelenleg sérült, és kihagyja a világbajnokságot is, a Chelsea egyik legjobbja volt az elmúlt években. A játékos több helyen bevethető, képes védekezni és támadásokat is építeni, így nagyon sokoldalú középpályás, a kérdés már csak az, hogy képes lesz-e jól kijönni a combsérüléséből.

A Barca másik jelöltje a Wolves játékosa, Rubén Neves lett volna Busquets pozíciójára, ám érte nagyjából 25 millió eurót kérnének, a katalánok pedig jövő nyáron inkább a gazdaságosabb megoldások felé fordulnának, különösen, hogy a BL-ből való kiesésük után továbbra is pénzügyi gondokkal küzdenek.