Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid bejelentette a brazil tehetség szerződtetését – HIVATALOS

Számtalan európai topcsapat közül a Real Madrid nyerte a napjaink legnagyobb brazil tehetségéért folytatott versenyfutást…

A Real Madrid bejelentette, hogy megszületett a megegyezés a Palmeiras 16 éves tehetsége, Endrick leigazolásáról, aki a szabályoknak megfelelően 18. születésnapja után, 2024 júliusában csatlakozhat a “királyi gárdához”.

A tehetséges támadót igazi csodagyereknek tartják hazájában, és annak ellenére követelik őt a brazil válogatottban, hogy még egyetlen percet sem játszott a felnőttek közt. Endrick az ifjúsági csapatban 172 mérkőzésen 170 gólt szerzett, és nem egyszer a 20 évesek számára rendezett tornákon is kiemelkedett. Európa összes valamire való topcsapata árgus szemekkel figyeli őt, és bizonyára két év múlva, a 18. születésnapján az egyikük be is fogja jelenteni a szerződtetését – mert akkor lehetséges a legkorábban.

“Nem foglalkozom a körülöttem lévő felhajtással. Egyszerűen csak arra gondolok, hogy még gyerek vagyok, akinek ez csak játék, még nem akarom túl komolyan venni. Később majd komolyan akarok foglalkozni a karrieremmel, de addig még önfeledt szórakozásnak tekintem” – jegyezte meg a közelmúltban.

A ballábas szupertehetséget hazájában nem csak Ronaldóhoz és Romárióhoz, hanem a háromszoros világbajnok Pelé nagyságához hasonlítják.

A fiatal támadó idén októberben mutatkozott be a brazil élvonalban, ahol az eddigi hét mérkőzésén összesen három gólt szerzett.