Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: kirúgták a venezuelai válogatott sztárját

Azonnali hatállyal elváltak útjai az angol bajnokságban csak szenvedő Evertonnak, a klub venezuelai válogatottsági gólrekorder Salomón Rondónnal. A veterán támadó a mai naptól szabadúszóként várhatja az érdeklődőket.

(Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images)

A 33 esztendős Rondón tavaly január óta erősítette az Evertont, ám csodát ő sem tudott tenni a liverpooliakkal a velük töltött másfél éve alatt. A kékmezesek az elmúlt szezon során is csak éppen el tudták kerülni a kiesést, és most sem lehetnek túl büszkék a szünetig elért 17. helyezésükre.

Rondónra szinte egyáltalán nem számított Frank Lampard vezetőedző, rendre csereként kapott szerepet ősszel az Evertonban. A venezuelai válogatott gólrekordere (93 meccsen 38 góllal) ezt persze megelégelte, és a klubbal való egyeztetések után boldogan engedték el egymás kezét. Arról egyelőre nincs hírünk, hogy Rondón marad-e még Angliában, ám korábban már megfordult a West Bromwich Albionnál és a Newcastle Unitednél. Sőt, előbbinél igazi közönség kedvenc volt a 120 tétmérkőzésen elért 28 nyolc találatával.