Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ancelotti elárulta, hogy a brazil válogatott kapitánya lesz-e

Egy héttel ezelőtt kaptak szárnyra azok a híresztelések, melyek szerint a Real Madrid vezetőedzője lehet a brazil válogatott szövetségi kapitánya…

(Photo By Oscar J. Barroso/Europa Press via Getty Images)

Különféle nemzetközi sajtóértesülések szerint a brazil szövetség a Selecao élére a Real Madrid vezetőedzőjét, Carlo Ancelottit szeretné kinevezni a vb után távozó Tite helyére, mellyel kapcsolatban most az olasz tréner is elmondta a véleményét:

“A madridi szerződésem 2024. június harmincadikáig szól, és ha nem menesztenek, akkor ki is akarom tölteni. Kiválóan érzem magam a Realnál, és nagy céljaink vannak erre az idényre.”

Bruno Andrade portugál újságíró értesülései szerint Ancelotti konzultált is a brazilokkal és nyitott lett volna a lehetőségre, ugyanakkor már a kezdetek kezdetén leszögezte, hogy csak abban az esetben fontolja meg, ha a pozíció üres, valamint szeretné befejezni a jelenlegi szezont a Real Madrid élén.

Ancelotti a saját jövője után a Real Madridéról is szót ejtett: “A csapat jövője nagyszerű lesz, függetlenül attól, milyen játékosok szerződnek a klubhoz, és ez Florentino Pereznek köszönhető.”

Mint ismeretes, Ancelotti mind az öt topbajnokságot megnyerte csapataival, valamint négyszeres BL-győztesnek mondhatja magát edzőként. A rutinos szakember válogatottat azonban korábban még sosem irányított.