Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Haaland látványosan szétunja magát, várja a folytatást – videóval

Már nem kell sokat várnunk az angol bajnokság (Premier League) folytatására, hiszen a világbajnokság miatti szünetet követően december 26-án újra pattog a labda a világ legdrágább bajnokságában…

(Photo by James Gill – Danehouse/Getty Images)

A Premier League angliai társ-közvetítője, a Sky Sports a világbajnokság befejezése után percekben jelentette meg a bajnokság folytatását népszerűsítő videóját, főszerepben a Manchester City bombázójával, Erling Haalanddal.

A felvételen a vb-től távolmaradó norvég gólvadász elmondja, hogy mennyire unalmasak a napjai, s kínjában a City üres edzőközpontjában egy fűnyíróval driftel, valamint egy sorfal bábúra ráadja csapattársa, Kevin De Bruyne mezét, hogy legalább így költözzön némi “közösségi” élmény unalmas hétköznapjaiba. Amikor már végképp mindent időtöltést kipróbált felhívja csapattársát, Jack Grealish-t, ám a hangposta fogadja őt: “Helló, itt Jack. Hagyj üzenetet!” 

Már nem sokáig kell unatkoznia Haalandnak és a PL szerelmeseinek sem, ugyanis egy hét múlva folytatódik a bajnokság a hagyományossá vált Boxing Day-játéknappal.