Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol Ligakupa: bejutott a legjobb nyolc közé a Manchester United – videóval

Az Aston Villa elleni kínkeserves győzelmét követően ezúttal simázni tudott a Manchester United az Angol Ligakupa negyedik fordulójában…

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Miután a legjobb alig harcolta ki a legjobb tizenhatba való bejutását a Manchester United, ezúttal a másodosztályba zuhant Burnley ellen nagy volt a játékkedve a világbajnokságról visszatérő labdarúgóknak.

Az első félidő folyamán a dán karmester, Christian Eriksen juttatta előnyhöz a csapatát, majd a második játékrészben az angolok támadója, Marcus Rashford ünnepelhetett újabb találatot, így beállítva a továbbjutást jelentő 2-0-ás végeredményt.

Erik ten Hag csapatának úgy látszik jót tett a kis szünet, hiszen a manchesteri együttes végig kontrollálni tudta a mérkőzést, a játékosai pedig még a másodosztályú ellenfél ellen is odaadással játszottak.

Manchester United – Burnley 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Eriksen (27.) Rashford (57.) ill.
Kiállítás:
ill.

Az angol élvonal kiesőhelyén álló Nottingham a nála alacsonyabb osztályú Blackburnon vezette le a frusztráltságát, hiszen a nyári bevásárlásáról elhíresült klub négyet gurított idegenben, így rendezve egy erőfitogtatást a Blackburn otthonában.

A Championship dobogósa fáradtan, motiválatlanul lépett pályára.

Blackburn – Nottingham 1-4 (1-1)
Gólszerzők: Wharton (43.) ill. Johnson (13. 90+4.) Lingard (54.) Awoniyi (79.)
Kiállítás:
ill.

A nap feketelevesét a Brighton and Hove Albion szállította, amelyben hiába tért haza megannyi játékos a világbajnokságról, a csapat ismét szenvedett a gólszerzéssel, csak úgy mint a Premier League mérkőzésein tette az idei szezon folyamán.

A Charlton kiharcolta a gól nélküli döntetlent, majd a tizenegyespárbajon hiába vétett több alkalommal a gól ellen beoltott Sirályok még a büntetővonalról sem tudtak betalálni, így átadva az előnyt és a továbbjutást a harmadosztályú ellenfele számára…

Charlton – Brighton 0-0 (0-0) büntetők után: 4-3
Gólszerzők: ill. –
Kiállítás:
ill.

A nyolcaddöntők eddigi eredményei:

Kedd
Newcastle United – Bournemouth  1-0
MK Dons (III.) – Leicester City 0-3
Wolverhampton – Gillingham (IV.) 2-0
Southampton – Lincoln (III.) 2-0

Szerda
Manchester United – Burnley (II.) 2-0
Charlton (III.) – Brighton 0-0, büntetők után 4-3
Blackburn (II.) – Nottingham Forest 1-4

Csütörtök
Manchester City – Liverpool- 21:00, Arena 4