Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo megérkezett az új csapatához – sajtóhír

Az elmúlt hetekben a csapat nélküli portugál világsztárral kapcsolatban arról szóltak a hírek, hogy Szaúd-Arábiában köthet ki…

(Photo by Pablo Morano/BSR Agency/Getty Images)

Santi Aouna információi szerint a Manchester Uniteddel a világbajnokság előtt szerződést bontó Cristiano Ronaldo megérekzett Szaúd-Arábiába, hogy az Al-Nasszr vezetőségével tárgyaljon a szerződtetéséről.

A 37 éves portugál labdarúgó két megszakítása alatt 346 mérkőzésen 145 gólt szerzett az MU színeiben, azonban a tavaly nyári visszatérése a vártnál rövidebb idő alatt véget ért. Ronaldo az előző idényt 38 meccsen 24 találattal zárta, melyből 18 találatot a bajnokságban szerzett. Ennek ellenére a csapat nem jutott be a Bajnokok Ligájába, amely után nyáron az ügynöke, Jorge Mendes klubot keresett számára, de egyetlen csapattal sem tudott megállapodni.

Személyes okokra hivatkozva kihagyta a nyári alapozást, majd később csatlakozott a csapathoz, de a viszonya továbbra sem javult menedzserével és a klubbal sem. Ronaldo az idei szezonban 16 mérkőzésen három gólt szerzett, kétszer az Európa-ligában, egyszer a bajnokságban volt eredményes. A PL-ben jobbára csak csereként vették őt számításba, a nemzetközi mérkőzéseken jutott rendszeres játéklehetőséghez.

Ugyanakkor egyelőre a szaúdiakkal és más csapattal sem egyezett meg a további folytatásról.

A kiszivárgott híresztelések szerint hatalmas összeget, évente 200 millió eurót is kereshet az új csapatában, amellyel 2025-ig köthet szerződést.