Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jürgen Kloppot kockázatos személynek nyilvánították

A Liverpool német menedzsere egy számára meglepő információról tájékoztatta a nagyközönséget…

(Photo by Dave Howarth – CameraSport via Getty Images)

A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp a Bild részére adott interjújában elárulta, hogy meg szerette volna látogatni a börtönben a közelmúltban kiengedett egykori német teniszcsillagot, Boris Beckert, azonban biztonsági szempontból nem engedélyezték számára a látogatást a hatóságok:

 “Sajnos nem látogathattam meg Borist, mert a hatóságok szerint biztonsági kockázatot jelentettem volna, ha találkozom vele. Voltaképpen ezért nem mentem be hozzá. De igazából ez már nem is lényeges, az számít, hogy ő újra szabadlábon van. Különösen fontos volt, hogy támogassam, ugyanakkor személyesen nem tudtam elmondani neki, hogy nem hagyjuk magára.”

Klopp szerint az adócsalás miatt két és fél évre elítélt egykori teniszezőnek mindenképpen könyvet kellett írnia a Wandsworth-ben és a Huntercomb börtönben töltött idejéről. Becker a napokban több különleges történetet osztotta meg a nyilvánosságról, egy komoly veszekedése is volt a cellatársával, akiről azt hitte, hogy meg akarja őt ölni.

“Először is pihennie kell egy kicsit, aztán ha Boris ezután egy jó focimeccset akar látni, akkor szívesen látjuk Liverpoolban. Akkor is, ha ő más kluboknak szurkol” – üzente honfitársának Klopp.

Becker azonban egyelőre nem utazhat el Liverpoolba, ugyanis az Egyesült Királyság területéről kitiltották őt annak fejében, hogy nyolc hónap után szabadlábra helyezték.