Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi: “Végre beteljesült az álmom, amelyre mindig is vágytam”

Az idei világbajnokságot megnyerő argentin válogatott csapatkapitánya érzelmes sorokkal búcsúztatta a 2022-es esztendőt…

(Photo by Ercin Erturk/Anadolu Agency via Getty Images)

Az argentin válogatott csapatkapitányaként a 2022-es világbajnoki trófeát elhódító Lionel Messi Instagram-oldalán az alábbi sorokkal búcsúztatta az óévet:

“Egy év, amelyet soha nem felejtek el, véget ér. Végre beteljesült az álmom, amelyre mindig is vágytam. De ez semmit sem érne, ha nem oszthatnám meg egy csodálatos családdal, amely a legjobb család, aki csak lehet. Hasonlóan csodásak a barátok, akik mindig támogatnak, és soha nem hagynak cserben, amikor bajba kerülök.

Szeretném ezt a nagyon különleges emléket megőrizni, és hihetetlen, hogy megoszthatom ezt az utat mindenkivel, aki követ és támogat engem. Lehetetlen lett volna eljutni oda, ahol ma vagyok, a hazám rengeteg városa, a Paris Saint-Germain és a Barcelona támogatása nélkül, ahonnan kapom ezt a szeretetet. Remélem, ez az év is csodálatos volt mindenkinek, és kívánok egészséget és erőt, hogy boldogok legyetek 2023-ban is. Hatalmas ölelés mindenkinek!” 

Messi pályafutása utolsó világbajnokságán elhódította a vb-trófeát, miután hét góllal segítette csapatát a végső győzelemhez, így a torna legjobb játékosának is megválasztották őt.

A 35 éves klasszis a 2022-es naptári esztendőben 51 mérkőzésen 35 gólt szerzett és 30 gólpasszt adott klubcsapatában és a válogatottban együttesen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leo Messi (@leomessi) által megosztott bejegyzés

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!