Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb kulcsjátékosával készül szerződést hosszabbítani a PSG! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain együttese szeretne szerződést hosszabbítani védőjével, Marquinhosszal.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

A legfrissebb francia sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain gárdája azon dolgozik, hogy Marco Verratti után egy másik kulcsjátékosa, Marquinhos szerződését is meghosszabbítsák. A brazil védő jelenlegi kontraktusa 2024 nyaráig érvényes, de a beszámolók alapján ezt hamarosan 2026 vagy 2027 nyaráig meghosszabbíthatják a felek. A 28 éves futballista, már hosszú ideje meghatározó tagja a párizsiak védelmének, Thiago Silva távozása óta pedig a csapatkapitányi feladatokat is ellátja. Nemrég maga Marquinhos is megerősítette a L’Équipe-nek adott nyilatkozatában, hogy a tárgyalások jól haladnak közte és a klub között, így szinte már csak apróbb formaságok vannak hátra a hivatalos bejelentésig.

Marquinhos 2013 nyarán került a Paris Saint-Germain keretébe, akik 31,4 millió eurót fizettek érte az AS Romának. A francia klub színeiben azóta 386 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 38 gólt és 9 gólpasszt jegyzett.