Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: súlyos sérülést szenvedett a Rennes kulcsembere!

A francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Rennes együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy véget ért a szezon a csapat kulcsjátékosa, Martin Terrier számára.

(Photo by Sylvain Lefevre/Getty Images)

Fontos győzelmet aratott a Rennes gárdája a francia bajnokság (Ligue 1) 17. fordulójának hétfői játéknapján, miután 2:1-re felülmúlták a Nice csapatát. Ez a győzelem viszont vezéráldozattal járt, miután Martin Terrier súlyos sérülést szenvedett. A Rennes kulcsembere az 5. percben még csapata első gólját szerezte, de a 36. minutumban már le kellett őt cserélni, mivel egy rossz mozdulat következtében megsérült. A francia együttes a mai nap folyamán hivatalos közleményt is kiadott játékosával kapcsolatban, amiből kiderült, hogy Terriernek elszakadt a keresztszalagja, és emiatt hamarosan meg fogják műteni.

A 25 éves támadóra várhatóan 7-8 hónapos kihagyás fog várni, így az már biztosan kijelenthető, hogy számára véget ért az idény. A Rennes számára is komoly érvágás Terrier kiesése, hiszen ebben a szezonban 22 mérkőzésen 12 gólnál és 5 gólpassznál járt. Kiváló formája miatt olyan csapatokkal is hírbe hozták őt, mint a Manchester United.