Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lionel Messi kedves ajándékot kapott a szomszédaitól

A világbajnok argentin válogatott klasszisa az elmúlt heteket családjával szülővárosában töltötte…

(Photo by Simon Bruty/Anychance/Getty Images)

A friss világbajnok Lionel Messi mielőtt visszaindult volna klubcsapatához Párizsba, egy kedves emlékkönyvet kapott ajándékként, melyben a rosáriói szomszédai, barátai írtak néhány kedves sort, jókívánságot számára.

“Köszönjük az értékes erőfeszítéseket és a sport iránti elkötelezettségedet, valamint azt, hogy oly dicsőségesen képviselted szeretett nemzetünket a világban. Köszönjük tehetségedet és fegyelmedet, hogy példát mutatva viselted az argentin mezt. Büszkék vagyunk rád. Gratulálunk, Lio! Neked és az egész csapatnak! Öleljük az egész gyönyörű családodat” – áll a könyv előszavában.

A Paris Saint-Germain legutóbbi mérkőzésén, a Lens elleni, 3-1-re elvesztett bajnokin Messi nem lép pályára, és vélhetően a pénteki kupa-mérkőzést is kihagyja. A 35 éves argentin klasszis a tervek szerint jövő szerdán az Angers ellen játszhat először világbajnokként a klubcsapatában.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!