Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Leverkusen: a Premier League-ből érkezhet cseh játékos – sajtóhír

A gyógyszertáriak jobbhátvéddel erősítenének a téli átigazolási időszakban, a legfőbb kiszemeltjük pedig a Kalapácsosok cseh labdarúgója.

(Photo by Charlotte Wilson/Offside/Offside via Getty Images)

A Bayer Leverkusen már januárban megpróbálhatja leigazolni a West Ham United játékosát, Vladimir Coufalt a Sky Sports értesülései szerint. A 30 éves jobbhátvéd szerződésének utolsó évében jár, amelyet nem is kíván megújítani, tehát télen nagyon nyomott áron meglehet őt kaparintani, vagy nyáron akár ingyen is.

A német csapat viszont nem várna nyárig, már januárban szeretnék őt szerződtetni, ugyanis a 9 millió euróra becsült értékének a feléért már valószínűleg túladnának rajta az angolok.

Coufal nem teljesen elégedett az idei szezonban kapott perceivel, a Premier League-ben 764 minutumot tölthetett a pályán, ami kevesebb, mint az összes játékidő fele, és ő ettől többet szeretne. A West Ham gárdájához 2020-ban csatlakozott a Slavia Prahatól 6 millió euróért cserébe. Azóta 89 tétmérkőzésen léphetett pályára a londoni együttes színeiben, amelyeken gólt nem sikerült szereznie, gólpasszból viszont kiosztott 12-t is.