Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: a Leeds United korábbi kulcsembere a ligába szerződik! – hivatalos

Távozik az angol bajnokságban szereplő Leeds United együttesétől Mateusz Klich, aki hamarosan aláírja új szerződését a DC United együttesével.

A Marcelo Bielsa-korszak egyik legmeghatározóbb játékosa távozik a csapattól, aki az argentin tréner által a legtöbbet használt (Érdekesség, hogy 157 alkalommal játszotta Bielsa Klich-et, aki egyben ezzel a most 67 esztendős tréner egész edzői karrierjéének a legjobban favorizált játékosa is – szerk.) futballistája volt a Leeds-nek.

Bielsa távozásával, majd Jesse March érkezésével a 32 esztendős játékos szépen-lassan háttérbe szorult a csapat összeállításánál, most pedig közös megegyezéssel, érdemei elismerése mellett távozhat az Elland Road-ról.

Állítólag a DC United is minden megállapodott a lengyel középpályással, akinek csak a hivatalos bejelentése várat magára az USA-ban.

Mateusz Klich egy megható levéllel is elbúcsúzott már, mint mondja ‘karrierje legmeghatározóbb klubjától, ahol az álmait élhette meg a Leeds-ben eltöltött 4,5 év alatt. Klich miután elköszönt a Leeds-családtól, azt is megemlíti, hogy pályafutása utolsó éveiben futballozni szeretne annyi percet, amennyit csak lehet, és mivel tudja, hogy ez számára a Premier League-ben már nem adatik meg, fájó szívvel, de új kihívást választott’.