Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Európa-liga-győztes csatárával erősítene a mexikói sztárcsapat – sajtóhír

Mexikói sajtóinformációk szerint a további erősítéseket foglalkoztató Tigres UANL Európából csábítana vissza egy kolumbiai támadót…

(Photo by Hasan Bratic/DeFodi Images via Getty Images)

A mexikói AM információi szerint a Tigres UANL ajánlatot készül tenni az Eintracht Frankfurt kolumbiai gólfelelőse, Rafael Santos Borré megszerzésére.

A 27 éves támadó másfél szezonnal ezelőtt került a német klubhoz, ám amíg az első idényében 12 találatra volt képes és fontos gólokat szerzett a caspat győztes Európa-liga-menetelése alatt, addig a jelenleg futó kiírásban 22 pályára lépés alatt csupán egyszer volt eredményes. Borré nyitott lehet az amerikai kontinensre való visszatérésre, klubja azonban legalább 10 millió dollárt kér érte, amely könnyen elriaszthatja a Tigres érdeklődését.

Borré korábban 2017 és 2021 között 149 mérkőzésen 56 találatot termelt az argentin River Plate mezében, míg azt megelőzően hazájában a Deportivo Cali együttesében nevelkedett. Európában a Villarreal és az Atlético Madrid alkalmazásában is megfordult, de kevés sikerrel járt náluk 2015 és 2017 között.

A mexikói gárda a közelmúltban szerződtette a Ferencváros korábbi játékosát, Fernando Gorriaránt, míg két ismert francia kiválóság, André-Pierre Gignac és Florian Thauvin ugyancsak a Tigrest erősíti, amely nagy reményekkel vág neki a hétvégén rajtoló 2023-as Clausurának.