Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol kapus került a Tottenham célkeresztjébe! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham együttese a Brentford kapusával, David Rayával erősítené meg a keretét.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

A legfrissebb angol sajtóhírek szerint a Tottenham együttese már Hugo Lloris pótlásán dolgozik. A 36 éves hálóőrt még másfél évig köti a szerződése a Spurshöz, és a források alapján a vezetőség már nem tervez hosszabbítani a rutinos franciával. A londoni klub így az utóbbi időszakban új kapus után kezdett el nézelődni és meg is találták a legfőbb célpontjukat a Brentford hálóőrének, David Rayának a személyében. A spanyol játékos a Brentfordban rendre kiemelkedő teljesítményt nyújt, aminek köszönhetően például a spanyol válogatottba is meghívót kapott és ott lehetett a katari labdaraúgó-világbajnokságon. A hírek szerint a Spurs elsőszámú célpontja Raya, ám amennyiben vele nem tudnak megegyezni, úgy az Everton kapusát, Jordan Pickfordot környékeznék meg.

David Raya 2019 nyarán került a Brentfordhoz, akik 3,35 millió euróért szerződtették őt a Blackburntől. A klub színeiben azóta 141 mérkőzésen lépett pályára, ebből 47-et kapott gól nélkül zárt. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 22 millió euróra taksálja a transfermarkt.