Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan, hol folytatja Kleinheisler László – sajtóhír

Az elmúlt napokban felerősödtek a magyar válogatott légiós középpályásának jövőjével foglalkozó hírek, úgy tűnik, hogy hamarosan eldőlhet a sorsa…

Napokon belül klubot vált a magyar válogatott játékosa – sajtóhír

 

A horvát germanijak.hr arról számolt be, hogy az Eszék mindenben megegyezett a görög Panathinaikosszal Kleinheisler László januári átigazolásával kapcsolatban.

A magyar válogatott középpályásával zátonyra futottak az eszékiek tárgyalásai a játékos nyáron lejáró szerződése meghosszabbításáról, így döntöttek mindenképpen ez eladása mellett. Az elmúlt hetekben több opció szóba került, a Dinamo Zagreb és a Puskás Akadémia érdeklődéséről is lehetett olvasni, azonban úgy tűnik, hogy az aktuális görög listavezetőnél köthet ki.

“A tárgyalások egy külföldi klubbal az átigazolásáról már előrehaladott stádiumban vannak, ezért remélem, hogy a következő napokban lezárjuk az üzletet. Fontos, hogy kapjunk egy bizonyos összeget Kleinheisler kárpótlásáért, ha az üzlet megvalósul, de fontos, hogy az ajánlat számára is elfogadható legyen” – fogalmazott a napokban az Eszék sportigazgatója, Ivica Kulesevic.

A 28 esztendős középpályás közel négy éve erősíti csapatát, jelenlegi szerződése 2023. június 30-ig szól az eszékieknél. Kleinheisler az idei bajnoki szezonban 16 mérkőzés alatt hatszor volt eredményes, ezzel már most beállította az eddigi legjobb évében szerzett hat gólját, amit 2020-2021-es szezonban 31 találkozó leforgása alatt termelt.

Kleinheisler külföldön eddig a német Werder Bremen és Darmstadt, valamint a kazah Asztana soraiban próbálta ki magát az eszéki szerepvállalását megelőzően.