Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Barcelonából érkezhet Joao Felix helyettese! – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint az FC Barcelona és az Atlético Madrid tárgyalásban áll egymással Memphis Depay Madridba szerződését illetően. 

A ‘matracosok’ a Chelsea együtteséhez kölcsönadott Joao Felix helyettesének szeretnék megszerezni a holland támadót, aki a hírek szerint nyitott a váltásra, örömmel szerződne a spanyol fővárosba.

A spanyol sportsajtóban megjelentek szerint jelenleg az Atleti érdeklődése a legkomolyabb Depay iránt, aki, ha valóban Madridba szeretne igazolni, akkor ezen vágya döntő faktor lehet a transzfer létrejöttét illetően.
Mint ismert, a holland válogatott támadótól nem egyszer leírtuk már mi is, hogy kész megválni a Barca, Depay pedig a több játéklehetőség reményében távozna is a katalán fővárosból.

A tárgyalásokat nehezítheti viszont, hogy barcelonai szerződésének utolsó fél évét megkezdő 28 esztendős játékost a katalánok vélhetően eladni szeretnék, elkerülve azt, hogy ingyen lemondjanak Depay játékjogáról a nyáron – Ezzel szemben az Atléticónál, Joao Felix nyári visszatérését is figyelembe véve elsősorban kölcsönszerződésben gondolkoznak.

Memphis Depay piaci értékét jelenleg 20 millió euróra taksálják (forrás: Transfermarkt).