Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cavani nem tette túl magát a vb-kiesésen, börtönbe záratná a bírót

Az uruguayi válogatott több véleményes ítélettől sújtva esett ki a tavalyi világbajnokság csoportkörében, melyet a jelek szerint a csapat egyik legnagyobb sztárja még mindig nem emésztett meg…

(Photo by Anthony Stanley ATPImages/Getty Images)

A Valencia rutinos támadója, Edinson Cavani a közelmúltban a Cadena SER részére adott interjúban elevenítette fel a világbajnokságon történteket, és úgy tűnik, hogy a gólgyáros még mindig nem bocsátott meg Daniel Siebert játékvezetőnek az uruguayi válogatott kiesése miatt:

“Vannak olyan dolgok, amelyeket nem kéne megtenni, de a játékvezető impotenciáját nem tudom ép ésszel felfogni. Ha engem megbüntethetnek azért, mert felborítottam a VAR-monitornak, akkor a minket kiejtő játékvezetőnek bizonyára a börtönben lenne a helye…”

A Ghána elleni, utolsó csoportmeccs hajrájában több kétes ítélet is az uruguayiakat sújtotta, akik a 2-0-s győzelem ellenére kiestek a további küzdelmektől.

A lefújás után kialakult jelenetek miatt a FIFA több uruguayi játékos, köztük Cavani ellen is fegyelmi vizsgálatot indított, mivel többen lökdösték a játékvezetőt, míg José María Giménez lekönyökölte az egyik FIFA-ellenőrt. Amennyiben vétkesnek találják a renitenseket, akár többmérkőzéses nemzetközi eltiltást is kaphatnak.