Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Másfél hónapig nem számíthat védőjére a Real Madrid!

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid együttese hivatalos oldalán közölte, hogy a következő másfél hónapban nem számíthatnak védőjükre, Lucas Vázquezre.

(Photo by Helios de la Rubia/Real Madrid via Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid büntetőpárbajt követően bejutott a Spanyol Szuperkupa döntőjébe, ahol a Barcelona lesz az ellenfelük. A “Királyi Gárda” számára azonban áldozattal járt a győzelem, ugyanis megsérült a csapat jobbhátvédje, Lucas Vázquez. A 31 éves játékost a találkozó 68. percében kellett lecserélni, miután kificamodott a jobb bokája. Az orvosi vizsgálatok alapján Vázquezre 1,5 hónapos kihagyás vár, így leghamarabb február végén, március elején számíthat rá újból Carlo Ancelotti. A madridiakra ez idő alatt legalább 10 mérkőzés fog várni, ahol többek között a bajnokságban elutaznak az Athletic Bilbaohoz, vendégül látják a Real Sociedadot és az Atletico Madridot, valamint a Bajnokok Ligájában a nyolcaddöntő első felvonását is le fogják játszani a Liverpool vendégeként.

Lucas Vázquez ebben a szezonban eddig 15 mérkőzésen lépett pályára, 767 perc erejéig. Ez idő alatt 2 gólt és 1 gólpasszt jegyzett.