Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan, melyik csapat dobhat mentőövet Szalainak – sajtóhír

A magyar válogatottól a közelmúltban elbúcsúzó korábbi csapatkapitány viszonya hosszabb ideje elmérgesedett a klubcsapatával…

A svájci Blick információi szerint az ugyancsak a svájci élvonalban (Super League) szereplő Luzern fontolóra veheti az FC Basel mellőzött magyar csatára, Szalai Ádám leigazolását, ám a forrás sem biztos benne, hogy a csapat megengedheti-e magának a rutinos támadó finanszírozását.

A 35 éves támadó tavaly februárban igazolt a neves svájci csapathoz, azóta 24 mérkőzésen lépett pályára, hatszor volt eredményes, de az idei szezonban alig kapott lehetőséget, utoljára szeptemberben foglalkoztatták tétmérkőzésen. Bizonyára a januári átigazolási időszakban új csapathoz kell mennie, ahol valóban számításba veszik.

A támadó novemberben bírósági úton érte el, hogy ismét részt vehessen a tréningeken, de klub továbbra sem kívánja foglalkoztatni őt.

Amennyiben a magyar válogatottól a közelmúltban elbúcsúzó Szalai folytatni szeretné a pályafutását, akkor alighanem mindenképpen el kell hagynia a Baselt, amely már többször egyértelművé tette, hogy nem számol vele a továbbiakban.