Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wolverhampton: a PSG támadója érkezhet! – sajtóhír

Francia lapértesülések szerint az angol Premier League-ben szereplő  Wolverhampton Wanderers közel áll a Paris Saint-Germain spanyol játékosának, Pablo Sarabiának a megszerzéséhez. 

A Saber Desfarges beszámolója szerint a Wolves spanyol menedzsere, Julen Lopetegeui külön kérésére érkezhet Sarabia Angliába.

A 30 esztendős spanyol válogatott támadó 2019 óta a párizsiak játékosa (ekkor érkezett a Sevilla együtteséül – a szerk.), azonban jól jelzi Sarabia a párizsiak keretében betöltött szerepét, hogy az elmúlt idény egészét is már a portugál Sportingnál töltötte kölcsönbe.

A 26-szoros válogatott játékos állítólag már szóban már egyességet köthetett Lopetegui mesterrel, így a Wolves a háttrében már ‘csak’ a PSG-vel kell hogy egyességre jusson.
A hírek szerint az angolok készek Sarabia becsült (forrás: Transfermarkt), 20 millió eurs értékének megfelelő összeget is fizetni a francia sztárcsapatnak, ahová 2024 nyaráig köti szerződés a spanyol játékost.

Pablo Sarabia a mostani szezonban ugyan 19 találkozón pályára lépett a PSG-ben, ám ezek nagy részében csupán csereként: gólt és gólpasszt nem jegyzett – Egy környezetváltás rosszat nem tenne az ő karrierjével sem (….)