Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: újabb drámai PSG vereség idegenben! – VIDEÓVAL

A Paris Saint-Germain tulajdonképpen győzelmi kényszerben lépett pályára ma este, a Rennes vendégeként. A rekordbajnoknak nyernie kellett volna, hogy megtarthassa megnyugtató előnyét a táblázat élén.

Ligue 1 – 19. forduló
Ám a várakozásokkal ellentétben, ismét kikapott idegenben a PSG. A párizsiak az újévi, Lens elleni zakót követően ismét pont nélkül zártak egy Párizstól távoli bajnokit. A keretbe már visszatért, de még a kispadon kezdő Kylian Mbappé nélkül is jóval fasúlyosabb csapattal kiálló Paris csúnyán földbe állt Rennes-ben.

A PSG csupán egyetlen alkalommal találta el a veterán Steven Mandanda kapuját a teljes mérkőzés alatt, míg a sikeresen kontrázgató Stade határozottan ötletesebben bánt az akcióival. Míg Messi és Neymar a mezőny egyik leggyengébbjeként csak szenvedett, addig Gigi Donnarumma meccsben tartotta társait. A csereként beállt Mbappé pedig szintén kevés volt ma estére, így Hamari Traoré 65. percben szerzett gólja győzelmet ért a Rennes számára.

A Paris Saint-Germain előnye hárompontosra olvadt az élen, az üldöző Lens mögött, míg a Rennes az ötödik helyen feszít a tabellán.

Stade Rennes – Paris Saint-Germain 1-0 (1-0)
Gólszerző: Traoré (65.), ill. –

A csapatkapitány Traoré győztes gólja:

A forduló eredményei:
Lens – Auxerre 1-0
Olympique Marseille – Lorient 3-1
Olympique Lyon – Strasbourg 1-2
Lille OSC – ESTAC Troyes – 5-1
Angers – Clermont Foot 1-2
Montpellier – Nantes 0-3
Toulouse – Stade Brest 1-1
Stade Reims – OGC Nice 0-0
AS Monaco – Ajaccio 7-1
Stade Rennes – Paris Saint-Germain 1-0

A bajnokság állása:


Standings provided by Sofascore