Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal védőjét szemelte ki magának a Fulham – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Fulham csapata az Arsenal portugál védőjét, Cédric Soarest szemelte ki magának. 

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Az angol The Athletic információi szerint a Fulham tárgyalásokat folytat az Arsenallal Cédric Soares szerződtetéséről. Kölcsönről és végleges átigazolásról is tárgyalnak a felek, ám valószínűleg az utóbbi lesz, mert a dél-londoni csapat már elérte a kölcsönkvótáját. A jelenlegi állás szerint az üzlet még nem zárult le, mivel továbbra is kérdés a Cédric fizetése, amiben nem tudtak még megegyezni.

A Fulham menedzsere, Marco Silva a 2014/15-ös szezonban már dolgozott együtt a portugál védővel a Sporting CP csapatánál, és kedveli a hátvéd játékát. Az Arsenal menedzserét, Mikel Artetát viszont még nem sikerült meggyőzni arról, hogy elengedje Cédricet, mivel a spanyol edzőnek merítési lehetőségekre van szüksége.

A 31 éves játékos ebben a szezonban nem sok játékidőt kapott, és már közel sem ő az első választás a védelembe. Cédric, aki 2020-ban a Southamptontól igazolt az Arsenalhoz, 59 alkalommal lépett pályára a klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve.