Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy Dominik megtalálta az új csapatát – HIVATALOS

A közelmúltban a Budapest Honvéd csapatától távozó egykori válogatott játékos új csapathoz szerződött…

 

A Mezőkövesd Zsóry a fenti rövid Facebook-bejegyzésben tudatta, hogy szerződést kötött a szabadon igazolható Nagy Dominikkal, akinek érkezéséről a holnapi napra ígértek további információkat.

A tízszeres válogatott szélső az elmúlt két évet a Budapest Honvéd alkalmazásában töltötte, s a 2022 tavaszán elszenvedett sérüléséig 44 bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára, ezeken kilenc gólt szerzett és tíz gólpasszt adott. Nagy annak idején a Pécsi MFC és a Kozármisleny futballistája volt, majd a Ferencvárosban is meghatározó szerepet töltött be, ahonnan külföldre szerződhetett és kipróbálta magát a lengyel Legia Varsó és a görög Panathinaikosz csapatában. Utóbbitól hazatérve kötött ki a Honvéd alkalmazásában.

Az utolsó bennmaradó helyek egyikét elfoglaló matyóföldiek már a hatodik új igazolásukat hajtották végre a télen Ilja Beriasvili (Telavi), Csontos Dominik (Soroksár), Steliano Filip (Dinamo Bucuresti), Márkus Attila (Nyíregyháza), és Nyikolaj Prudnyikov (Orenburg) megszerzése után.