Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Párizsi győzelem Lionel Messi és Cristiano Ronaldo összecsapásán – videóval

Cirkuszba illő mérkőzést játszott egymással a Paris Saint-Germain és az Al-Hilal & Al-Nassr Stars, amelyen szinte minden sztár remekelt…

(Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images)

Mondhatni mindent megkapott az, aki a mai nap folyamán Szaúd-Arábiában várta Cristiano Ronaldo és Lionel Messi összecsapását, hiszen a Paris Saint-Germain és a szaúdi csillagokból álló csapat mindent megtett a közönség szórakoztatásának érdekében, hol még a saját akaratukon kívül is…

A mérkőzést a két nagy rivális egyike, Lionel Messi nyitotta egy meseszép góllal, így jelezvén, hogy komolyan veszi a találkozót, majd szinte önmagától adódóan Ronaldo válaszolt, így felidézve a régi szép időket. A párizsiaknál Bernat a 39. percben piros lappal távozott, azonban a PSG ennek ellenére még egy gólt rúgott az első félidőben Marquinhos révén, majd Neymar is megörvendeztette a hazai közönséget egy kihagyott büntetővel. Az első játékrész hajrájában Ronaldo szállította a csattanót, aki ismét betalált, így megőrjítve a közönséget.

A második etapban Ramos és Mbappe villogott, azonban Ronaldo, majd később az egész Paris Saint-Germain kezdősor is lecserélésre került, így idő előtt lezárva a meccs érdemi részét.

A hajrában ugyan még esett 1-1- gól, ez azonban közel sem váltott ki akkora örömöt a stadionban, mint a legendák megmozdulásai.

Al-Hilal & Al-Nassr Stars (Sau) – PSG 4-5 (2-2)
Gólszerző:
Ronaldo (34. 45+6.) Jang Hyun-Soo (56.) Talisca (90+4.)  ill. Messi (3.) Marquinhos (43.) Ramos (53.) Mbappe (60.) Ekitike (78.)
Kiállítás: – ill. Bernat (39.)