Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: a nyáron érkezik a Man. City klasszisa! – sajtóhír

A népszerű spanyol, futballal foglalkozó sportműsor, az El Chiringuito egyik fő munkatársa, José Alvarez szerint az FC Barcelonában folytatja majd pályafutását Ilkay Gündogan. 

A 68-szoros német válogatott kiválóságának a nyáron lejár a szerződése a Manchester City-nél, ahol jelen állás szerint Pep Guradiola nagy bánatára nem folytatja 2016 nyara óta tartó sikeres pályafutását.

Az említett újságíró, Jose Alvarez állítja, Gündogan szabadon igazolható játékosként Barcelonába szerződik majd, elfogadva a katalánok ajánlatát, 32 évesen egy utolsó új kihívást keresve karrierjében.

Mint arról már korábban mi is beszámoltunk, Güdnogan neve nem először merül fel a Barcánál Xavi érkezése óta. A katalánok trénere úgy tűnik kitart azon elképzelése mellett, hogy a korábbi Dortmund-játékost Barcelonába csábítsa – A jelek szerint jó úton halad Xavi.

Ilkay Gündogan a Bajnokok Ligáján kívül mindent megnyert a Manchester City-vel (4 angol bajnoki cím; 1 FA-kupa siker; 4 angol Ligakupa-győzelem és 2 angol Szuperkupa siker).