Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Internazionale: Skriniar nem hosszabbít! – sajtóhír

Lassan már a nagyközönség számára is frusztráló huzavona kezd kialakulni az olasz Internazionale, és annak szlovák légiósa, Milan Skriniar között. Az idő pedig vészesen fogy, és a középső védő milánói szerződése a szezon végén lejár.

(Photo by sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images)

Évekig ráérősen figyelte az Internazionale vezetősége, ahogy sorra futnak be Skriniar kegyeiért a különböző ajánlatok. Megtehették, ugyanis a szlovák válogatott csapatkapitánya még 2019-ben aláírt egy idén nyárig érvényes szerződést. Igazán életképes üzletet pedig sem a Manchester United, sem a Paris Saint-Germain nem tudott ajánlani a kék-feketéknek.

A korábbi elvágyódása után az elmúlt fél év már arról szólt, hogy a 28. születésnapja előtt álló Skriniar mégis maradna az Internél. Az őszi hónapokban rendre jöttek is olyan hírek, hogy már csak hetek vagy napok kérdése a szerződéshosszabbítás véglegesítése. Azonban ez továbbra sem történt meg.

A Sky Sport szerint újabb fejlemény van az ügyben. Skriniar nem fogadta el az Internazionale feltételeit (6 millió eurós fizetés plusz bónuszok), és egyelőre megpróbálja mérlegelni a klubváltása lehetőségeit is.