Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: kölcsönvette a Newcastle új-zélandi támadóját a Nottingham Forest! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Nottingham Forest együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy kölcsönvették a Newcastle United támadóját, Chris Woodot.

(Photo by Charlie Crowhurst/Getty Images)

Két átigazolási időszakkal ezelőtt még 30 millió euróért érkezett a Burnleytől a Newcastle United csapatához Chris Wood, egy évvel később viszont a “Szarkák” már kölcsönadták a rutinos támadót. Wood ugyanis a mostani szezon második felét a Nottingham Forestnél fogja kölcsönben tölteni. Az új-zélandi játékosra az újonc alakulat opciós vásárlási jogot is szerzett, amit ha aktiválnak, akkor Wood 2024 nyaráig szóló szerződéssel maradni fog a klubnál.

Nem volt meglepő döntés sem Wood, sem pedig a Newcastle részéről a kölcsönadás. A 31 éves játékos az előző idény második felében még igen sok lehetőséghez jutott Eddie Howe keze alatt, hiszen 17 meccsen 1328 percet tölthetett a pályán, a mostani szezonban viszont Isak és Wilson mögött 22 találkozón mindössze 676 perc jutott neki a bizonyításra. Az új-zélandi futballista a Newcastleben lejátszott 39 meccsén összesen 5 gólt szerzett.