Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamarosan megújítja szerződését a Spurs kulcsjátékosa – sajtóhír

Ugyan a Tottenham vezetőedzőjének távozása merült fel, a jelek szerint a londoniak lassan ikonikus magasságokba emelkedő játékosa továbbra is a klubnál képzeli el a jövőjét…

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

A The Athletic információi szerint a Tottenham gólerős támadója, Harry Kane úgy tervezi, hogy a januári átigazolási időszak után február meghosszabbítja 2024-ig érvényes szerződését a londoni együttesnél, mivel továbbra is közösen képzeli el a jövőt.

A Spurs 29 esztendős saját nevelésű játékosa már a tizeedik szezonját tölti a londoniak első csapatában, annak ellenére, hogy az elmúlt hónapokban már rendre találgatások övezik a jövőjét. Kane a 2017-2018-as szezonbeli 30, valamint az azt megelőző évben repesztett 29 gólos PL-szezonját mostanság már meg sem tudja közelíteni, sokak szerint azért, mert klubot szeretne váltani, és már kevésbé érzi jól magát a londoni klubnál, ennek ellenére továbbra is a londoniak szolgálatában áll.

A rutinos gólfelelős bár az elmúlt idényekben rendre bajlódott sérülésekkel, az előző szezonban 17 bajnokin és további találatot szerzett, míg az aktuálisan futó kiírásban 20 meccsen 15-ször volt eredményes a PL-ben, összességében pedig 28 találkozóról 17 gólt jegyez.

Az angol válogatott kiválósága és a 2018-as vb-gólkirály minden sorozatot figyelembe véve 414 mérkőzésen 265 gólt szerzett a Tottenham színeiben.