Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vetélytárstól pótolhatja távozó védőjét az Inter – sajtóhír

Milan Skriniar valószínűsíthető távozása miatt az olasz sajtó szerint az Inter új hátvédet szeretne igazolni…

(Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images)

A Calciomercato értesülései szerint az Inter felébresztheti korábbi érdeklődését a Fiorentina szerb hátvédje, Nikola Milenkovic iránt, akit már tavaly nyáron is meg akartak volna szerezni, akivel a PSG-hez tartó Milan Skriniart készülnek pótolni.

A 25 éves védő 2017-ben 5.1 millió euró ellenében került a Partizan Beogradtól a firenzeiekhez, akik ennél jóval magasabb áron szeretnék értékesíteni játékosukat. Milenkovic a fiatal kora ellenére gyorsan alapembere lett a toszkánai csapatnak, hiszen már csaknem 200 tétmérkőzésen viselhette a “violák” mezét. A 2019-2020-as kiírásban 37, az azt megelőző és az azt követő, valamint a legutóbbi idényben pedig 34 mérkőzésen lépett pályára a 38 fordulós bajnokságban.

Milenkovic szolgálatai iránt korábban számos angol klub élénken érdeklődött az elmúlt hónapok során. A firenzeiek azonban úgy döntöttek, hogy nem adják el, és továbbra is a klub kötelékében áll, azonban ismét lehetőség nyílhat az értékesítésére, mindezt a forrás szerint 30 millió eurónál alacsonyabb összeg ellenében nem akarják megtenni.

A szerb hátvéd 2018 óta 41 alkalommal lépett pályára hazája nemzeti válogatottjában és hátvéd létére három gólt is szerzett.