Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

U20-as Dél-Amerika-bajnokság: elhagyta a keretet az argentinok tízese

Ahogyan arról beszámoltunk, a Kolumbiában zajló U20-as Dél-Amerika-bajnokság szombati játéknapján súlyos sérülést szenvedett az argentin csapat egyik legjobbja…

 

Az argentin válogatott soraiból a Paraguay elleni mérkőzés hajrájában kiesett Facundo Buonanotte nyaki gerinc- és koponyasérülést miatt. Bár az első hírek arról szóltak, hogy a középpályás marad a tornán a korosztályos válogatottal, végül úgy döntöttek, hogy visszatért Angliába és klubcsapatánál, a Brighton & Hove Albionnál kezdi meg a rehabilitációt ijesztő sérülése után.

Egy másik veszteség is érte az argentinok, kiderült, hogy a brazilok ellen bokasérülést szenvedő hátvéd, Agustín Giay további szereplése erősen kérdéses a tornán, a következő mérkőzésen biztosan nem lesz bevethető.

A Javier Mascherano által irányított korosztályos argentin válogatott két vereséggel kezdte a tornát, szerda éjjel Peru ellen mindenképpen győznie kéne a továbbjutási esélyei életben tartásához, miközben Kolumbia sem győzheti le Brazíliát.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!