Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ancelotti: “Mindenki elkötelezett volt”

A Real Madrid hosszabbításban győzte le az Atlético Madridot a spanyol Király-kupa negyeddöntőjében és jutott tovább a legjobb négy közé…

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

A Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti elégedett volt csapata küzdésével, ugyanakkor a tréner nem tagadta, hogy nem érti, hogy csapata miként képes ennyire ellentétes félidőket játszani egy mérkőzésen belül:

“Mindenki elkötelezett volt és ez a legfontosabb. Sok segítséget kaptunk a kispadról, amire jelenleg nagy szükségünk van, mindenki ki tudja venni a maga részét. Mentálisan változtunk a második félidőre, majd a cseréknek köszönhetően feljavultunk. Nehéz megérteni, hogy egy olyan csapat, amelyik az első félidőben ilyen rosszul játszik, hogyan tud ilyen jól játszani a másodikban.”

„Vini jó teljesítményt nyújtott és nagyon várta, hogy a saját szurkolói előtt játszhasson. Sajnálatos, ami a meccs előtt történt, de szerencsére ő a találkozóra koncentrált. Rodrygo csodálatos gólt szerzett, innen nagyon könnyűnek tűnt, holott kivitelezni sokkal nehezebb volt. Később azért cseréltem le, mert érzett valamit az Achillesében” – tette hozzá az olasz szakember a csapat két brazil szélsőjéről, Vinícius Júniorról és Rodrygóról.

A Real Madrid mellett az FC Barcelona, az Athletic Club és az Osasuna jutott be a legjobb négy közé a kupában, az elődöntő sorsolását január 30-án, hétfőn tartják.