Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Leeds szélsőjére csapna le a Leicester City – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City csapata bajnokságon belülről erősítené meg a támadójátékát. 

(Photo by Daniel Chesterton/Offside/Offside via Getty Images)

Az angol The Athletic információi szerint a Leicester City a Leeds United szélsőjét, Jack Harrisont szeretné leigazolni, és már tett is érte egy 20 millió fontos ajánlatot.

A hírek szerint a Leeds még nem döntötte el, hogy eladja-e Harrisont, vagy éppen szerződést hosszabbítson-e vele, ahogy az sem világos, hogy a játékos szeretne-e távozni. Harrisonnak már kevesebb mint 18 hónapja maradt hátra a szerződéséből, de a Leeds menedzsere, Jesse Marsch elmondta, hogy ő mindenképpen hosszabbítani szeretne a szélsővel.

A játékos korábban a Newcastle United érdeklődését is felkeltette, és nyáron meg is próbálták megszerezni, ám a Leeds elutasította őket.

Harrison a New York City FC-nél kezdte a karrierjét, majd 2018-ban megvásárolta a Manchester City, ahol egyszer sem lépett pályára. Az elmúlt öt évet a Leedsnél töltötte, ebből az első három évet kölcsönben,  ahol minden sorozatot figyelembe véve 186 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 30 gólt és 29 gólpasszt jegyzett.