Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brighton: távozni akar a TOP-klubok által csábított kulcsember!

Mint arról mi is beszámoltunk, a Chelsea és az Arsenal együttesei hatalmas összeget készek fizetni Moises Caicedo januári megszerzése érdekében. Az 21 esztendős ecuadori középpályás legújabban saját maga is kommentálta a helyzetet. 

A Brighton álláspontja egyértelműnek tűnt az utóbbi napokban, hiszen még klubrekordot jelentő 60 millió euróért sem akarják elengedni az Arsenalhoz a játékost a télen. Caicedo legutóbbi nyilatkozata azonban sok mindenen változtathat következő a napokban.

“Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Birghotnhoz kerültem, rengeteget fejlődtem itt. Büszkeséggel tölt el az is, hogy klubrekordot jelentő összeget kaphatna értem a klub. Most viszont azt érzem, egy kihagyhatatlan lehetőség áll előttem, csak remélni tudom, hogy a rajongók megértenek engem.” – idézik az angol lapok Caicedo, aki lényegében elismerte , hogy kész az Arsenalhoz szerződni.

Moises Caicedo azok után, hogy 2022 januárjában a belga Beerschot V.A együttesétől visszakerült Brightonhoz (egy évvel korábban szerződtették az Independiente csapatától – a szerk.), valósággal berúgta a Premier League ajtaját, posztján hamar a liga legjobbjai közé emelkedett – Sok mindet alátámaszt a benne rejlő potenciálról, hogy a Brighton anno 5 millió eurót fizetett a játékjogáért ecuadori nevelőcsapatának, most ennek 12-szereséért adhatja tovább!