Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: brazil szélsővel erősített a Leicester City! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy az idény végéig kölcsönvették Tetét a Sahtar Donyecktől.

(Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

A “Rókák” a mai nap folyamán hivatalos közleményt adtak ki, amelyben bejelentették, hogy az idény végéig kölcsönvették Tetét a Sahtar Donyecktől. A brazil játékos az elmúlt 10 hónapot a Lyon csapatánál töltötte kölcsönben, az orosz-ukrán konfliktus miatt ugyanis lehetősége nyílt arra, hogy rövid távú szerződést írjon alá más klubbal is. A 22 éves futballista júliustól fog visszatérni a donyecki együtteshez, addig viszont a Leicester sikeréért fog küzdeni. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta:

Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Gyönyörű az a környezet, ami körülveszi a csapatot, alig várom, hogy a szurkolók előtt is pályára léphessek. Sok góllal és gólpasszal szeretném segíteni a Leicestert, remélem, hogy a szurkolók számára is sok emlékezetes pillanatot tudok majd okozni.

Tete a Lyon színeiben összesen 30 mérkőzésen lépett pályára, ezeken a találkozókon összesen 8 gólt és 10 gólpasszt jegyzett.